Info


Wij bestaan 5 jaar!


BEDANKT!!!

Vorige week bestond Yellowbellies 5 jaar.
Wegens de enorme drukte rondom de nieuwe uitdaging in Montfoort hebben wij dat onbewust stilletjes aan ons voorbij laten gaan.


Want wat waren wij enorm verrast afgelopen vrijdag, toen wij na (de in scene gezette) vergadering plotseling terecht kwamen in een ware surpriseparty, georganiseerd door collega’s in samenwerking met bestuur en oudercommissie.

Het hele terrein was gevuld met kinderen, ouders, collega’ s, stagiairs, bestuursleden, oudercommissieleden, oud-klanten en andere betrokkenen. Iedereen met een zwarte of gele ballon in de hand!

Veel te gek natuurlijk, waarbij we ook nog overladen werden met dankwoorden, cadeaus en zelfs tot superhelden werden benoemd..

We vinden het ontzettend bijzonder en speciaal om zoveel dankbaarheid te krijgen voor het werk wat we doen. Het feit dat er zo ontzettend veel mensen waren gekomen om dit met ons te vieren, vinden we hartverwarmend en stimuleert ons nog meer om door te gaan met waar we 5 jaar geleden mee begonnen zijn, namelijk kinderen enthousiast maken voor sport en spel!

We willen benadrukken dat ondanks dat wij de initiatiefnemers zijn, we dagelijks worden ondersteund door een topteam, die MINSTENS net zo belangrijk zijn en daarnaast ook een buitengewoon hecht team vormen!
En achter de schermen natuurlijk onze bestuursleden, die veel tijd voor ons vrijmaken om ons van de juiste strategische adviezen te voorzien. Het was ook erg fijn om na het feestje met het team en bestuur een hapje te eten bij Lumieire!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: allemaal ontzettend bedankt! We zijn trots, op naar de volgende 5 jaar!!

Mark en Danny