Info


1e prijs Sport BSO Yellowbellies!Wij hebben tijdens de uitreiking van het ING Help Nederland Vooruit fonds op 26 maart maar liefst € 5.000 gewonnen! Lees hieronder waarvoor we het gaan besteden. Allemaal enorm bedankt voor het stemmen!!!!!!

Droom ambitie 2016:
Wij, stichting Sport BSO Yellowbellies, staan voor buiten spelen, sporten, en vooral het plezier hebben in bewegen. Het is onze ambitie om alle basisschoolkinderen in Oudewater en omstreken voldoende beweging aan te bieden op een veilige en uitdagende manier.

Kleuters
De ervaring heeft ons inmiddels geleerd dat kleuters op een heel ander level buiten spelen en plezier hebben in bewegen. Deze kleuters van 4 en 5 jaar vinden het sporten en spelen op het grote kunstgrasveld nog spannend, onoverzichtelijk en moeilijk en we zien dat zij maar concentratie hebben voor 1 spelletje. Toch willen we ook deze kinderen mimimaal een uur buiten laten spelen. Om in te spelen op dit doel, zwillen wij graag ons aanbod uitbreiden met een lang gekoesterde wens: skelters, tractors, fietsen en steppen voor de allerjongsten. Dit is namelijk iets wat zowel de jongens als de meisjes prachtig vinden en waardoor we ze langer kunnen laten buiten spelen en waardoor ze bovendien ook nog in beweging zijn.

Wat kan de organisatie realiseren met een donatie?
We kunnen met deze donatie fantastisch inspelen op de behoeften van de allerjongste deelnemers, wat ook bij deze groep meer plezier in bewegen en buiten spelen zal creëren.