Info


Maand maart > Clinic maand


Wij hebben het kennismaken met sportverenigingen hoog in het vaandel staan. De komende periode gaan we weer kennis maken met een aantal nieuwe sporten. Wij zien het als een onmisbare service, die hoort bij onze rol als Sport BSO. Wij zijn er heilig van overtuigd dat wanneer kinderen in contact komen met alle sporten en verenigingen, zij de sport zullen kiezen die zij echt leuk vinden, in plaats van de sport die ze van thuis uit mee krijgen. Hierdoor zullen ze uiteindelijk langer blijven sporten! En dat is wat we willen.

Kinderfitness
Kinderen beginnen op steeds jongere leeftijd al met krachttraining, wie wil er tegenwoordig geen sixpack? De komende maand maart gaan wij op dinsdag met de 8+ kinderen onder leiding van gediplomeerd fitnesscoach en tevens Yellowbellies begeleider kennis maken met kinderfitness bij Richard Proost. Iedere week een andere stamgroep van max 10 kids. Jullie als ouders merken hier weinig van, we zullen ten alle tijden zorgen dat we om 17u weer op locatie zijn. Graag normale sportschoenen meenemen.

Skeeleren
Ook in maart, maar dan op donderdagmiddag, gaan wij ook starten met skeelerclinics voor al onze stamgroepen op de 6+ locatie, iedere week een andere stamgroep van max 10 kids. Skeelerjuf en Yellowbellies begeleidster gaat deze clinics organiseren en begeleiden. Ook hierbij zorgen wij dat we om 17.00 uur weer op locatie zijn. Spullen kunnen wij allemaal lenen van de skeeler/schaatsvereniging.

Judo
Op maandag 25 april, in de meivakantie, krijgen wij in leeftijdsgroepjes Judoclinics aangeboden door niemand minder dan Richard Proost. Dit zal op locatie van Richard Proost zijn en na de lunch. Jullie zijn altijd welkom om hiervoor een extra dag bij ons af te nemen.

Waterpolo
Ook met OZV zijn gesprekken gaande, om in de zomermaanden kennis te maken met waterpolo. Meer info hierover volgt zodra het concreet wordt.