Danny Muijs

Welke dagen actief: Alle dagen.

Opleiding(en): Sportmarketing en Management, Sport en bewegingsleider niveau 4, KNVB juniorentrainer.

Sportieve achtergrond: Ik heb mijn hele leven gevoetbald, inmiddels in een vriendenteam. Daarnaast ben ik samen met Mark trainer/leider bij Unio van de D1.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: De combinatie van kinderen, sport, humor, ondernemerschap en verantwoordelijkheid spreekt mij enorm aan. Geen dag is hetzelfde en iedere dag is weer een uitdaging op zich. Daarnaast is het geweldig om de Yellowbellies te zien groeien, een teken dat we goed werk leveren. Ook is het een geweldig leuk, enthousiast en gemotiveerd team. We hebben onderling veel lol, maar zijn te allen tijde serieus in het werk.

Omschrijf jouw aanpak: Ik hang graag de stoere gast uit, maar wel een die de sfeer in de groep boven alles stelt. Ik ga voor een leuke, actieve middag en vind de sportprestatie veel minder belangrijk dan het plezier wat we hebben. Ik hou van gek doen op zijn tijd, maar hecht ook veel waarde aan geldende normen en waarden, kinderen weten hoe ver ze kunnen gaan bij mij en dat schept duidelijkheid. Daarnaast probeer ik een vertrouwenspersoon te zijn voor kinderen met een probleem, maar ook voor personeel en stagiairs.

Favoriete Yellowbellies spel: FBI Spel, een spel met 3 of 4 teams, waar werkelijk alles in zit: Snelheid, behendigheid, gooien, ontwijken, lenigheid, inlevingsvermogen, fantasie, humor, succes, lachen, gieren en brullen!

Wat maakt Yellowbellies uniek volgens jou? Onze aanpak. We proberen ieder kind op zijn of haar niveau en interesse uit te dagen en bovenal een leuke tijd te geven. De enthousiaste jonge begeleiding speelt hier een onmisbare rol in. Dit maakt het uitdagend en zo wordt het niet saai. Ook zijn alle begeleiders weer op hun manier uniek met een eigen aanpak en spellen database. Iedere begeleider heeft iedere week een andere groep om het voor de kids ook lekker variërend te houden.