Djardo Boele

Welke dagen actief: Op maandag, dinsdag en donderdag.

Opleiding(en): Afgerond: Sport en bewegingsbegeleider niveau 3, KNVB pupillen en junioren trainer, lifequard en EHBO. Sport en bewegingsbegeleider niveau 4 en KNVB TC3.

Sportieve achtergrond: Sporten is eigenlijk altijd al mijn ding geweest. Ik heb allerlei verschillende sporten gedaan: voetbal, tennis, schaatsen, en fitness. Met voetbal zit ik bij FC Oudewater in het eerste, tennissen doe ik bij de heksenmeppers. In beide sporten geef ik nu ook les.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: het met kinderen werken in combinatie met sport is het gene wat ik erg leuk vind, daarom past de yellowbellies erg goed bij mij. We zijn met een jong maar heel energiek team, dat straalt een hoop energie uit.

Omschrijf jouw aanpak: Ik probeer te kijken naar karaktereigenschappen van ieder kind, daarmee goed om te gaan en te gebruiken tijdens het spel of activiteit. Ik vind het erg belangrijk om mezelf in te leven in de doelgroep. Dat vinden de kinderen ook erg leuk, ze willen dat ook altijd graag dat je meedoet met de activiteit. Het mooiste vind ik om te zien dat elk kind tot het gaatje gaat om te winnen op zijn manier, daar probeer ik als spel leider voor te zorgen.

Favoriete Yellowbellies spel: eigenlijk heb ik 2 spellen die ik erg leuk vind. Voor alle doelgroepen minigames, daarin kan iedereen tegen elkaar spelen met verschillende sporten. Ze kunnen veel scoren en elke keer begint er weer een nieuw potje. Voor de ouderen doelgroep doelentrefbal XL. Je hebt een veld waarin 3 E-doelen tegenover elkaar staan, je moet je eigen doel verdedigen en scoren aan de overkant bij 1 van de 3. Je mag gooien en schieten, gruwelijk!