Info


Dream League 4 kids groot succes!


De voorgaande edities kregen de teams een land of een club toegewezen. Deze editie van was iets nieuws, ze mochten hun eigen naam bedenken voor hun team! We kregen hierdoor bijvoorbeeld de Naaktemolratten, Gekkies, Bankzitters, Pokemonnen en FC de Hoogste score.

De afgelopen 3 woensdagen hebben 19 teams, circa 150 kinderen, deelgenomen aan de Dream League 4 kids 

De eerste 2 woensdag waren de voorrondes, afgelopen woensdag waren de finales.

De eerste woensdag was het fantastisch weer, kinderen kregen hun shirt en mochten voor het eerst met hun team strijden tegen de andere teams. Iedereen kon met zijn team strijden op zijn eigen niveau, omdat de poules niet op leeftijd zijn ingedeeld maar op niveau.

Op naar de volgende woensdag. Woensdag nummer 2 was helaas iets minder weer, hierdoor kozen we ervoor om naar FC Oudewater te verplaatsen met de wedstrijdtafel. En het kunstgrasveld ernaast te gebruiken. Jammer van het slechte weer, maar verder wel een geslaagde middag, waarbij er zelfs gedanst werd in de tent!

Op de laatste woensdag werd er in elke poule een finale gespeeld, een finale werd gespeeld over 2 wedstrijden. Het weer was top en er werd flink gestreden voor de prijzen, leuk om te zien! Nadat we de prijzen uit hebben gedeeld, iedereen bedankt en alles op hadden geruimd, keken we terug op 3 geslaagde weken!

Tot volgend jaar!

Ezra en Djardo