Jeffrey Brouwer

Welke dagen actief: Ik ben actief op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, op vrijdag ben ik overigens bij Yellowbellies Light.

Opleiding(en): Ik volg nu een opleiding Sport en Bewegen. Dat is een BBL opleiding, dat houd in dat ik 4dagen werk en 1dag op school zit.

Sportieve achtergrond: Zelf voetbal ik bij O.V.S. Oudewater in het 1e, daarnaast fitness ik.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: Ik loop nu al bijna drie jaar bij de Yellowbellies, en nog steeds heb ik het super naar mijn zin. Het is met de collega's altijd supergezellig en ook bouw je een goede band op met de kinderen.

Omschrijf jouw aanpak: Zelf doe ik altijd mee met de spellen en gedraag ik me als een groot kind, daarbij zorg ik dat de sfeer in mijn groep goed is waarbij je de groep motiveert. Lekker gek doen en mezelf voorschut zetten om een goede sfeer te krijgen in de groep. Ik wil altijd vrolijk zijn, zodat de groep dat overneemt.

Favoriete Yellowbellies spel: Doelentrefbal, een spel met 3 kleine doelen tegenover elkaar en probeer je in de doelen tegen over je te gooien, en zelf je doel te verdedigen. Een spel voor elke leeftijd, waar iedereen even goed in is en waarbij je elkaar kunt motiveren.

Wat maakt Yellowbellies uniek volgens jou? Doordat dit een gezellige en sportieve BSO is, waarbij we met ze alle lekker buiten kunnen spelen. En lekker kunnen bewegen en gelijk leren samenwerken.