Kaj van der Wilk

Welke dagen actief:Maandag, dinsdag en donderdag

Opleiding(en): Ik heb niveau 3 sport en bewegen afgerond. Dit jaar bezig met niveau 4 af te ronde van sport en bewegen in Utrecht.

Sportieve achtergrond: Vanaf mijn 4de ben ik op voetbal gegaan ik deed dat altijd bij Unio sinds kort bij Fc Oudewater. Daarnaast heb ik 3 jaar op tennis gezeten.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken. en omdat de sfeer altijd gezellig is en dat vind ik een fijne omgeving om in te werken.

Omschrijf jouw aanpak: Ik probeer het liefst altijd mee te doen met de spellen, daarnaast probeer ik de kinderen zoveel mogelijk te motiveren om tot hun doel te komen.

Favoriete Yellowbellies spel: Ik vind fbi spel altijd gaaf om te geven. Bij het spel moeten de boefen proberen naar de andere kant te komen zonder dat zij worden afgegooid door de politie die vanaf de zijkant ballen gooit. Zij rennen dan een bepaalde route dit kan bijv. over het springkussen gaan of over glijzijlen, als het gelukt is hebben ze een punt verdiend. Hierbij is iedereen bezig en dat is mooi om te zien.