Mark
van Bentum

Welke dagen actief: Alle dagen.

Sportieve achtergrond: Van jongs af aan is sporten ontzettend belangrijk voor me. Het geeft me voldoening, ontspanning en levert me veel sociale contacten op. Voetbal is al vanaf mijn 5e jaar de favoriet, maar bijna net zo graag beoefen ik andere sporten als tennis, volleybal, wielrennen etc.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: De Yellowbellies geeft mij de kans om, samen met Danny, onze visie en ideeën om te zetten in een sportieve buitenschoolse opvang. Het geeft onwijs veel voldoening wanneer mensen enthousiast raken over onze visie of ideeën. Dat is een belangrijke drijfveer voor ons om steeds weer nieuwe dingen te verzinnen.

Omschrijf jouw aanpak: Ik doe mijn best om alle kinderen te stimuleren om kind te zijn. Daar hoort bij dat ik zoveel mogelijk probeer mee te gaan in hun fantasie en beleving. Natuurlijk creëren wij daaromheen een veilige omgeving, waarin bepaalde regels heel belangrijk zijn. Maar bovenal hoop ik dat kinderen met heel veel plezier naar de Yellowbellies komen, want het is tenslotte hun vrije tijd!

Favoriete Yellowbellies spel: We proberen zoveel mogelijk variatie aan te brengen in ons aanbod. Maar natuurlijk merken we dat er een aantal spellen favoriet zijn. Het allerleukste spel vind ik zelf een slagbal spel. Het heet hindernis slagbal, waarbij kinderen niet alleen langs honken moeten maar ook langs verschillende hindernissen. In de zomer hadden we bijvoorbeeld een groot zeil neergelegd waarover kinderen konden glijden door de zeep. Dan sta ik de hele middag te lachen!!

Wat maakt Yellowbellies uniek volgens jou? We willen alle kinderen een omgeving bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn. Kinderen zijn bij ons lekker actief bezig en zijn veel in de buitenlucht. Alle begeleiders proberen een band op te bouwen met de kinderen en doen zelf ook lekker mee met de spellen. Dat zorgt voor veel interactie met de kinderen. Ook vinden we het belangrijk dat kinderen plezier hebben en daarom zorgen we ook voor een hoop humor!