Info

Peuterochtend meer dan geslaagd!


Het doel van de peuterochtend is om de peuters spelende wijs kennis met ons te laten maken, waardoor de stap naar light wat minder groot is. Zo leren ze ons gezicht vast kennen. Hierdoor zal de drempel als ze naar school gaan en naar de yellowbellies gaan een stuk lager liggen.

De eerste 10 weken zitten erop. We zijn begonnen op 15 maart en geëindigd op 24 mei. Elke woensdag waren er ongeveer 10 peuters aan het bewegen met plezier!

De eerste woensdag verzamelden we om 10 uur bij de Mariaschool met lichte spanning hoe het zou gaan lopen en hoeveel peuters erop af zouden komen. De eerste ochtend mochten de ouders erbij blijven om te zien wat de bedoeling was van de peuterochtend. Elke peuterochtend stonden er 3 spellen klaar, we starten met een klein spel aan het begin. Meestal waren er 2 groepen. Cindy een groep en ik (Djardo) een groep, hierdoor kan je het de peuters sneller en beter leren .

In het begin was het erg wennen voor de peuters, aan ons en aan de locatie, maar dat veranderde al snel. De meeste peuters ontplooiden zich helemaal naar mate de weken verstreken. Mooi om te zien hoe snel ze veranderen op motorische gebied en sociaal.

De volgende peuterochtend zal starten op woensdag 6 september, deze zal weer 10 weken duren. De locatie zal de Mariaschool weer zijn, tot dan!

Cindy en Djardo

Aantal weken Prijs per kind
8 weken € 45,00
6 weken € 35,00
4 weken € 25,00
1 week € 7,50

Meld je aan via peuter@yellowbellies.nl