Info

Yellowbellies Peuterochtend


Wat:
Om de peuters alvast op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met bewegen geeft de Yellowbellies speciale peuterochtenden. In de gymzaal van de Mariaschool worden er allerlei spannende activiteiten georganiseerd voor peuters vanaf 2,5 jaar.  Met verschillende thema’s en veel muziek gaan we op een enthousiaste manier aan de slag! In de gymzaal kunnen de kinderen zich lekker uitleven en zorgen de begeleiders voor een gymzaal vol met toestellen en spelletjes, waarbij de peuters zichzelf motorisch kunnen ontdekken. In eerste instantie bieden we een reeks van 10 ochtenden aan. U kunt zelf bepalen wanneer en hoeveel keer uw kind meedoet aan onze peuter activiteiten. 

Wanneer:
We organiseren de peuterochtend gedurende 10 weken op woensdagochtend. Tijdens de vakanties zijn er geen peuterochtenden. In februari 2018 wordt weer gestart met een nieuwe reeks.


“Samen bewegen met plezier en zelfvertrouwen!”

Wie:
De peuterochtend wordt georganiseerd door onze begeleiders Djardo en Cindy.

Waar:
De locatie is de gymzaal van de Mariaschool. We staan buiten op het schoolplein van de Mariaschool klaar om u te begeleiden naar de gymzaal. Het adres is Nieuwstraat 9, 3421 BT Oudewater

Aanmelden:
U kunt uw peuter aanmelden door het inschrijfformulier voor de peuterochtend te mailen naar peuter@yellowbellies.nl. Het inschrijfformulier kunt u vinden op onze website. Ook is het altijd mogelijk om een keertje te komen kijken bij één van onze peuterochtenden. U kunt daar dan een inschrijfformulier meenemen. 

Kosten:
Tussentijdse instroom is altijd mogelijk, de eerste keer is gratis!

Aantal weken Prijs per kind
8 weken € 45,00
6 weken € 35,00
4 weken € 25,00
1 weken € 7,50

Meld je aan via peuter@yellowbellies.nl