Werken / Stage

Werken bij Yellowbellies


Ons team bruist van enthousiasme en positieve energie. Wij zijn van mening dat onze manier van begeleiden dé kracht van de Yellowbellies is.

We staan zo veel mogelijk tussen de kinderen en doen graag mee met de spelletjes. Zo kunnen we bijvoorbeeld de stand gelijk opgaand laten verlopen en kunnen we zorgen dat iedereen aan de bal komt.
Naast de activiteiten proberen we ieder kind de aandacht te geven wat het verdient, op zijn of haar niveau en beleving.

VACATURE (SPORT)BEGELEIDER


Op korte termijn zoeken we een nieuwe kracht voor onze BSO locatie in Montfoort/Oudewater voor in 1e instantie de dinsdag en donderdag. Bij voorkeur ook iemand die eventueel zou kunnen assisteren bij onze tussenschoolse activiteiten tussen 12.00 en 13.00 uur.

Wat wordt van een nieuwe collega verwacht?

  • - Voorbereidingen treffen voor de opvang van een specifieke stamgroep
  • - Ophalen van kinderen bij de scholen
  • - Verzorging en begeleiding van het tafelmoment met de kinderen
  • - Voorbereiding en uitvoering van activiteiten
  • - Overdracht naar ouders
  • - Initiatiefrijke en enthousiaste houding

Gezien de huidige groei is er uitzicht op meer dagen!

Werktijden
Werktijden zijn in schoolweken van 14.00- 18.30 uur. In vakanties werken we met afwijkende programma’s en roosters.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiast en flexibel persoon die elke dag weer zin heeft om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Bij voorkeur iemand met affiniteit en ervaring in het werken met kinderen. Je moet in het bezit zijn van een kindgericht diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang (minimaal MBO 4, bv SPW, SCW, Sport en Bewegen niveau 3, PABO, SPH, ALO, Minerva).

Wil jij een bijdrage leveren aan ons leuke en energieke team? Mail dan je CV, met motivatiebrief en pasfoto naar info@yellowbellies.nl. Vermeld in je brief ook even welke talenten jij in zou brengen in ons team.

Voor meer informatie kun je bellen met Mark van Bentum M 06 - 22 304 221 of Danny Muijs (06 - 51 111 679)Stage

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste sportievelingen die het leuk vinden om buiten te sporten met kinderen. Doe jij een opleiding in de richting van Sport en Bewegen en lijkt het jou leuk om met kinderen te ravotten op ons prachtige kunstgrasveld? Stuur ons gerust een mailtje via info@yellowbellies.nl. Ook maatschappelijke stageplekken van middelbare onderwijsinstellingen kunnen wij altijd inplannen. We hebben al tal van leerlingen over de vloer gehad.