Info

Tarieven
Tijden

Yellowbellies Montfoort


Yellowbellies is een buitenschoolse opvang met een uniek sport en spel concept. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn meer dan welkom om mee te komen doen aan alle leuke en sportieve activiteiten die Yellowbellies te bieden heeft. Het is onbelangrijk of het kind nu sportief is of niet, want niet de sportprestatie staat centraal, maar het kind. Sport ziet Yellowbellies als middel om de ontwikkeling van het kind te stimuleren en de sportbeleving op een gezonde en vooral plezierige manier te ervaren. Elk kind op een bij hem of haar passend niveau! 

Alle sportactiviteiten worden verzorgd door gediplomeerde sportmedewerk(st)ers, die worden bij gestaan door een pedagogisch medewerk(st)er. Op die manier waarborgt Yellowbellies de kwaliteit van haar opvang. 

De kantine van voetbalvereniging MSV ‘19 wordt gebruikt als binnenspeelplaats en rustplek voor kinderen. Buiten op het kunstgras kunnen kinderen zich helemaal uitleven! 

Sport BSO Yellowbellies is geregistreerd in het register Kinderopvang en staat onder toezicht van de GGD.  

De groei zit er behoorlijk in en op weekbasis sporten er al meer dan ruim 100 kinderen bij MSV! Desondanks zijn er nog plekken beschikbaar. U kunt altijd gebruik maken van een gratis proefmiddag en een rondleiding. 

Benader ons via info@yellowbellies.nl of via 06-15572354

LRKP nummer
YELLOWBELLIES MONTFOORT: 170285388