Info

Tarieven
Tijden

Yellowbellies


Yellowbellies is een buitenschoolse opvang met een uniek sport en spel concept. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn meer dan welkom om mee te komen doen aan alle leuke en sportieve activiteiten die Yellowbellies te bieden heeft. Het is onbelangrijk of het kind nu sportief is of niet, want niet de sportprestatie staat centraal, maar het kind. Sport ziet Yellowbellies als middel om de ontwikkeling van het kind te stimuleren en de sportbeleving op een gezonde en vooral plezierige manier te ervaren. Elk kind op een bij hem of haar passend niveau!

Naast alle essentiële vaardigheden die kinderen hierbij op doen, maken zij ook kennis met een breed scala aan sporten. Op deze manier kiest het kind uiteindelijk een sport die echt bij hem of haar past en niet enkel de sport die het van huis uit mee krijgt. Dit maakt de kans kleiner dat kinderen in de pubertijd stoppen met hun sport.

Alle sportactiviteiten worden verzorgd door gediplomeerde sportmedewerk(st)ers, die worden bij gestaan door een pedagogisch medewerk(st)er. Op die manier waarborgt Yellowbellies de kwaliteit van haar opvang. De kantines van voormalig voetbalvereniging Oudewater OVS, huidig FC Oudewater en MSV worden gebruikt als binnenspeelplaats en rustplek voor kinderen. Buiten op het kunstgras kunnen kinderen zich helemaal uitleven! 

LRKP nummer
YELLOWBELLIES: 248263845